Alle deltakerne på scenen, med konferansierene Charlotte og Ingjerd foran mikrofonene.

UKM i Steigen

Drøyt tredve ungdommer deltok da ungdommens kulturmøntring (UKM) 2009 ble avviklet på Steigarheim sist fredag. Arrangører var Steigen Kulturskole i samarbeid med Ungdomsrådet og ungdomsklubben Skippy.

Publisert
11. februar, 2009 klokken 08:38

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Bjørn Erik Stemland
bstemlan@online.no
Publisert: 11. februar, 2009 klokken 08:38
artikkel

Det var nok sang og musikk som fikk størst fokus, men det var også en del bidrag innenfor kunstfag. I alt åtte bilder og en skulptur ble presentert, og innenfor kategorien film var det ett innslag, en animasjonsfilm på ca. ett minutt laget av Odin Ardagh (13).

En bredt sammensatt jury, som bestod av Maria Monasdatter Almli, ordfører Asle Schrøder, Håvard ”Jan Steigen” Jenssen og Sigrid Valberg, kåret følgende vinnere i kategorien musikk og sang: Haddy Stensland og Vilde Johansen – som sang Luka av Susanne Vega, instrumentalgruppa Betova Smirok med melodien Bongo nr. 4, og gruppa ”Sondre makes kids cry” med melodien Hurt av Johnny Cash.

   Innenfor kategorien kunst gikk Ellinor Ødegård Staurbakks bilde ”Sommer kommer” videre til fylkesfinalen sammen med ”Samvittighet” av Charlotte Johansen og ”Creation” av Johannes Norheim. Odin Ardaghs animasjonsfilm ”Sannheten om McDonalds” gikk også videre.

   Alle deltakerne fikk velfortjent applaus av publikum, som for det meste bestod av foreldre, slekt og venner av de unge håpefulle.

Se flere bilder her


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Regler for kommentering

Diskutér "UKM i Steigen" på Facebook

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.