Tilbakeviser boligmangel på Drag

Bernt Langås i BBI AS, og medieier i NSB nordsalten boliger as (tidligere Tysfjord eiendom as) reagerer sterkt på at tidligere kommunestyrerepresentant Filip Mikkelsen (H) informerte i kommunestyre tirsdag at det ikke er byggeklare boligtomter på Drag.

Publisert
13. mai, 2014 klokken 12:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Kitty Skapalen
kitty@nord-salten.no
Publisert: 13. mai, 2014 klokken 12:00
næringsliv
Lokalavisa NordSalten AS

Lokalavisa NordSalten AS

Lokalavis for Steigen, Tysfjord og Hamarøy.

Din bedrift her?Flere bedrifter

–Selskapene Jessen rør as og BBi as arbeider gjennom eiendomsselskapet NSB nordsalten boliger as med å bygge flere utleieleiligheter på Drag. I tillegg har vårt eiendomsselskap flere byggeklare boligtomter for salg. Tidligere styreleder i Jessen rør as og kommunestyrerepresentant Filip Mikkelsen har måttet fratre som styreleder i Jessen rør as. Mikkelsen har tydeligvis ikke forstått at han er inhabil og har tydeligvis valgt å fortsette med å motarbeide boligsatsingen på Drag, sier Langås til Lokalavisa.

–NSB nordsalten boliger as har flere byggeklare boligtomter på Drag. Boligeiendommene har flott utsikt og solforhold. Vi har tidligere ikke hatt henvendelser fra aktuelle boligbyggere på Drag. Ingen har henvendt seg til Jessen rør as eller BBi as og bedt om informasjon om ledige boligtomter. Nylig har vi fått en interessent, som velger å bygge på ei av våre flotte utsiktstomter i Hamnhågen boligfelt. I tillegg er fire utleieleiligheter fullfinansiert og under bygging. Enda tre utleieleiligheter er under prosjektering og vil bli forsøkt finansiert i løpet av relativ kort tid, opplyser Langås, og dermed tilbakeviser påstanden om bolig- og tomtemangel på Drag.

Les også


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Regler for kommentering

Diskutér "Tilbakeviser boligmangel på Drag" på Facebook

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.