Tysfjord ASVO vil vise hva de arbeider med

Tysfjord ASVO Kjøpsvik og avdelingsleder Eve Bryggari ønsker velkommen til åpen dag på onsdag 24. mai.

Publisert
21. mai, 2006 klokken 08:39

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Sander Andersen Sander Andersen
Publisert: 21. mai, 2006 klokken 08:39
næringsliv
Botn Snekkerverktsted

Botn Snekkerverktsted

Produksjon og montering av innvendige trapper.

Din bedrift her?Flere bedrifter

Suksessbedriften Tysfjord ASVO, som ble kåret til årets vekstbedrift i 2005 av avisa Nordlys, vil også i år åpne dørene sine for publikum. For rundt ett år siden åpnet den suksessfulle bedriften avdeling i Kjøpsvik, og nå vil Kjøpsvikavdelingen presentere seg selv ved å åpne dørene for publikum for å vise hva de arbeider med og hva de kan tilby av ulike tjenester og produkter. Derfor inviterer de til åpen dag onsdag 24. mai mellom klokken 10 og 14. Kjøpsvikavdelingen har tilhold der bokhandelen var før, nede i Kjøpsvika.

-For det første vil vi vise publikum hva denne avdelingen arbeider med, og ønsker derfor absolutt alle hjertelig velkommen på onsdag. I tillegg har vi invitert tilretteleggere fra ulike etater som arbeider med bistand, og de er tilgjengelig den dagen her hos oss for å fortelle hvordan de arbeider og hva de kan legge til rette for. Flere offentlige instanser slik som Tysfjord kommune er også invitert hit.

Denne dagen vil samtidig være en gylden anledning for næringslivet og bedrifter i distriktet for en orientering om de muligheter som finnes med arbeidstakere, tjenester og produkter herfra, forteller avdelingsleder Eve Bryggari.

På den åpne dagen vil ikke Tysfjord ASVO bare presentere de virksomheter de har i gang i dag, men også fortelle litt om deres planer og visjoner.

-Jeg håper at veldig mange kommer. Alle er hjertelig velkommen til oss, sier Eve Bryggari.

Hovedavdelingen på Drag vil også holde åpen dag senere på året.


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.