Rimelig fornøyd

PolitikkNylig ble intensjonsavtalen mellom de sju kommunene Røst, Værøy, Bodø, Steigen, Rødøy, Gildeskål og Saltdal undertegnet. Navnet på den nye kommunen skal være Bodø.

Nord-Salten tilbake som alternativ?

PolitikkSvært mange tok til ordet for å få Nord-Salten tilbake som alternativ på stemmeseddelen under onsdagens folkemøte om kommunereformen på Hamsunsenteret.

Sa nei til KAD plass

PolitikkKommunestyret i Tysfjord sa tirdag nei til å opprette kommunal akuttmedisinsk døgnplass (KAD) på Dragstunet. Avslaget er begrunnet med kommunens økonomiske situasjon.

INDRE SALTEN kommune?

Politikk16. mars møttes de fem kommunene Saltdal, Fauske, Sørfold, Hamarøy og Tysfjord på Kobbelv Vertshus. En intensjonsavtale er undertegnet og 29. mai holdes det rådgivende folkeavstemning i kommunene.

Fornøyd investor

PolitikkInvestor Knut Tandberg var godt fornøyd etter at plan og ressursutvalget i Steigen tirsdag vedtok å anbefale kommunestyret at han får bygge ut Helnessund Skjærgårdspark, nesten slik han ønsket.

Frustrerte og maktesløse

PolitikkDa formannskapet i Steigen tirsdag hadde et arbeidsmøte om økonomien i kommunen, ble det uttrykt mye frustrasjon og maktesløshet i forhold til det som ble framlagt.

Fikk Fylkesmannen på besøk

PolitikkGrunnen til at Tysfjord kommune havner på Robek–lista er den store ubalansen i drifta, og manglende evne til langsiktig planlegging. Det var beskjeden fra Fylkesmann Hill–Marta Solberg da hun sammen med seniorrådgiver Robert Isaksen gjestet kommunestyrets møte på Árran sist onsdag.

Vaktskifte

PolitikkRolf Steffensen takket for seg etter åtte år som ordfører i Hamarøy og overrakte ordførerkjedet til den nye ordføreren, Jan Folke Sandnes, som på sin side ga Steffensen takk, blomster og et Hamsun-litografi.

Spennende ordførervalg

PolitikkTor Asgeir Johansen ble gjenvalgt som ordfører i Tysfjord kommune etter et spennende valg som måtte gå over to omganger med de tre kandidatene Tor Asgeir Johansen (Ap), Filip Mikkelsen (Felleslista) og Guttorm Aasebøstøl (TPL).

 

 

11 millioner i underskudd

PolitikkSteigen kommune kan ende opp med et underskudd på 11 millioner i 2015. Det antydet økonomileder Turid Markussen til formannskapet i dagens møte.


Neste side

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.