Daglig leder i Reiseliv i Hamsuns Rike, Bente M. Ness er tilbake i 100% stilling, etter at styret i en periode valgte å redusere stillingen. Nå ber hun om innspill til de nyopprettede ressursgruppene, som skal være med å videreutvikle destinasjonsselskapet.

Veien videre i Hamsuns Rike

Styret i Reiseliv i Hamsuns Rike (RHR) har funnet budsjett for at daglig leder går tilbake til 100% stilling, det er gjort endringer i organiseringen  og samarbeidsavtalen med de fire kommunene er på plass. Nå ser reiselivsselskapet fremover.

Publisert
19. september, 2011 klokken 13:41

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Kitty Skapalen
kitty@nord-salten.no
Publisert: 19. september, 2011 klokken 13:41
Annonse fra Steigen Vertshus AS

Kakebuffét

Hver lørdag kl. 10-16 har vi kakebuffét til kr. 85,-. Velkommen!

Din annonse her?Flere annonser

På bakgrunn av endringene som er gjort, har styret opprettet to ressursgrupper som skal bestå av medlemmer som vil bidra til videreutvikling av destinasjonsselskapet. Den ene ressursgruppa skal arbeide med profilering, markedsføring og produktutvikling, mens den andre gruppa skal jobbe med infrastruktur og rammebetingelser.
- De som ønsker å være med å bidra i denne utviklingen må sende e-post til oss innen 1. oktober, oppfordrer daglig leder Bente M. Ness.
Ressursgruppene kan på eget initiativ reise, forberede og utvikle tidsaktuelle saker overfor daglig leder og bistå med kompetanse og andre ressurser i RHR's daglige virksomhet. Ressursgruppene skal også kunne representere RHR utad i saker avklart av daglig leder. De endelige gruppene oppnevnes av styret i egen sak og hver gruppe vil bestå av 3-5 personer.
- Vi ønsker at personer som ønsker å være med å påvirke den videre utviklingen i Hamsuns rike tar kontakt. Noen spørsmål vi stiller oss er blant annet hvor vi skal bruke våre markedsmidler, hvor vi skal være synlige, skal destinasjonsselskapet jobbe med booking og skal det lages egen destinasjonsbrosjyre for Hamsuns rike. Vi håper at gruppene er med på å skape mer dynamikk i utviklingen av reiselivet i Nord-Salten, sier Ness.

24. oktober blir det holdt et reiselivstreff på Innhavet, både for medlemmer og ikke medlemmer.
- Vi setter fokus på bedriftenes muligheter for markedsføring gjennom RHR og NordNorsk Reiseliv AS. Her får vi besøk av markedssjef i NordNorsk Reisleiv AS, Roger Johansen og vi har også utfordret Hamsunsenteret på deres rolle som reiselivsbedrift. Vi håper mange finner veien til dette møtet, som er åpent for alle, både medlemmer og ikke medlemmer.

Les også


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Regler for kommentering

Diskutér "Veien videre i Hamsuns Rike" på Facebook

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.