Vinnerbilde fra Sørfold

Det er ingen tvil om at Nord-Salten er full av naturperler. Hamsuns Rikes fotokonkurranse i høst fikk inn totalt 210 bilder og nå er tre vinnere kåret. Og vinnerbilde ble et flott vinterbilde fra Storkorken i Sørfold, tatt av Ask Kleist Godal.

Publisert
09. desember, 2012 klokken 16:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Kitty Skapalen
kitty@nord-salten.no
Publisert: 09. desember, 2012 klokken 16:00
Oppdatert: 09. desember, 2012 klokken 23:06
Fiske utenfor Brennvik i Hamarøy. Kveldssola forgyller Vestfjorden.
Foto: Kjell Fredriksen
Fargerik høst på vei til Reinhausen i Gjerdalen.
Foto: Jiri Kacor
opplevelse

Istoppen i Helldalen

Star Star Star Star Star

Klatringen går bratt oppover og merkingen er tidvis dårlig. Helldalisen virker utilnærmelig der isbeen storslått ruver i 1351 meters høyde.

Din opplevelse her?Flere opplevelser


Juryen har bestått av Trond Loge i Salten Friluftsråd, Tore Schøning Olsen i NordNorsk Reiseliv AS, Stephan Wilhelm Haukland som er elev ved Knut Hamsun videregående skole og fotograf Karoline Pettersen. I jurymøte hadde ikke jurymedlemmene tilgang til fotografenes navn. Totalt var det 12 bilder som kom til finaleomgangen
-Det er alle gode bilder som konkurrerte om vinnerplass, og  alle bildene viser oss hvilket fantastisk område vi bor i, sier en entusiastisk leder i Hamsuns Rike, Bente Melby Ness, som gratulerer vinnerne.
De tre bildene består av vinterbilde tatt av Ask Kleist Godal med bildet Toppryggen i skikkelig østavindsrokk, tatt på Storkorken i Sørfold, et sommerbilde tatt av Kjell Fredriksen med bildet Fiske utenfor Brennvik i Hamarøy. Kveldssola forgyller Vestfjorden og et høstbilde av Jiri Kacor med bildet Fargerik høst på vei til Reinhausen i Gjerdalen.
-
De tre vinnerbildene representerer de forskjellige årstidene vinter, høst og sommer og viser aktivitetene fiske, skitur og topptur. Alle bildene er valgt ut med bakgrunn i de kriterier som var for konkurransen, sier Ness.

De tre premiene i konkurransen er et Canon Ixus kamera, og overnatting med fullpensjon for to på Kobbelv Vertshus og Hamarøy Hotell.
-Reiseliv i Hamsuns rike og Salten Friluftsråd takker alle som har sendt oss bilder. Det kom inn utrolig mange flotte bilder og mange av bildene vil etter hvert være med på markedsføring av regionen, forteller Bente M. Ness.

Neste uke vil Lokalavisa presentere de andre bildene som var med i konkurransen i papiravisa. På nett kan du se alle bildene her.

Les også


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Regler for kommentering

Diskutér "Vinnerbilde fra Sørfold" på Facebook

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.