” Brumlebekk byorkester” gjorde stor lykke under sitt besøk på Kjøpsvik skole.

Fengende konsert med muntre musikanter

Dyrene i Afrika, lofottorsken fra Henningsvær, bestemor Skogmus, kjøpmann Frikk, tyvene Rulle og Kalle, ordfører Bart og politimester Bø. Dette var noe av det elevene i 1. til 7. klasse ved Kjøpsvik skole fikk et møte med da musikantene i "Brumlebekk byorkester" besøkte skolen onsdag 30. oktober.

Publisert
11. november, 2013 klokken 08:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Ingar N. Skogvold
ingar@nord-salten.no
Publisert: 11. november, 2013 klokken 08:00
Elevene sang
Elevene i 4. og 5. klasse hadde øvd inn sangene ”Dyrene i Afrika” og ”Muntre musikanter”, og fikk framføre disse sammen med byorkesteret.
folkets bilder
Venter på våren

Venter på våren

Foto: Erik Svendsen


Ola Bremnes har leget en helt ny og spennende historie basert på Thorbjørn Egners fortellinger, og denne historien ble fremført med sang og musikk til stor begeistring for både elever og lærere i skolens aula. –Dette var kjempeflott, var kommentarene etter konserten.

Musikantene i "Brumlebekk byorkester" kommer fra Forsvarets musikk i Harstad, og de elsker å spille og synge om det som hender dem på livets landevei. Forsvarets musikk og Rikskonsertene har gått sammen om å lage skolekonserter og familiekonserter basert på Egners muntre historier.

De gjestende musikantene utrykte stor begeistring for dagens publikum. –Flotte unger som var med hele tiden og deltok med god sang!

Les også


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Regler for kommentering

Diskutér "Fengende konsert med muntre musikanter" på Facebook

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.