Spiderman i veggen. Ingen sak å klatre opp og komme seg ned i igjen når man er trygg i tau. T.v. initiativtaker til høstens barneklatring i Hamarøyhallen, Oscar Nijs.

Barneklatring i Hamarøyhallen

Aktive Hamarøy IL har også en aktiv klatregruppe. I høst frister de med klatring for barn i alderen seks til tolv år og tilbudet blir godt tatt imot av ivrige unger.

Publisert
23. oktober, 2013 klokken 08:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Kitty Skapalen
kitty@nord-salten.no
Publisert: 23. oktober, 2013 klokken 08:00
næringsliv
Helse-torget Valberg

Helse-torget Valberg

Behandling, helsekost, foto og galleri.

Din bedrift her?Flere bedrifter

Annenhver søndag i et par timer får alle unger i aldersgruppa prøve seg som "spiderman" i klatreveggen, godt sikret av klatregruppas instruktører med brattkort.

–Vi vil gjerne at barna kommer i følge med en voksen og voksne som har brattkort kan sikre egne barn, sier initiativtaker og klatrer Oscar Nijs.

Utgangspunktet for tilbudet er at ungene skal få prøve seg på klatring inne. Dette innebærer klatring på topptau og buldring.

–Det forventes at ungene deltar på instruksjonene som gis og at fokus er på dette, ikke annen lek i hallen. Ellers har klatregruppa alt utstyr som trengs for å klatre inne og låner dette gratis ut, forteller Nijs.

For å delta på klatring må en være medlem i Hamarøy Idrettslag. Dersom deltakeren ikke er medlem melder man seg inn på nettet og dette dekker forsikring for unger til og med 12 år.

Les også


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Regler for kommentering

Diskutér "Barneklatring i Hamarøyhallen" på Facebook

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.