Her får damene en siste instruksjon før de kan plaffe løs på skivene. I bilde fra høyre Gry Skårvik, Anne Kari Solheim, Unn-Mari Haukøy, Sanna Reinikainen og Inka Haikki.

Inviterte til Kjærringtreff

Ofte når mange kjærringer samles kan det bli mye lyd. Og lyd ble det også da Kjøpsnes Skytterlag inviterte til Kjærringtreff på Skytterhuset.

Publisert
29. april, 2013 klokken 16:00

Journalist
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Geir Smelror
gsmelror@online.no
Publisert: 29. april, 2013 klokken 16:00
opplevelse

Kystfolkets Helg

Star Star Star Star Star

Gjør dere klar for årets vakreste eventyr! 19-21. juli er det duket for Kystfolkets Helg i Helnessund.

Din opplevelse her?Flere opplevelser

Skytterlaget vil gjerne ha flere medlemmer og som et ledd i rekrutteringen kom ideen om å lage en egen kveld der bare damer kunne komme og skyte på blink.

Med god hjelp og instruksjon av Ronny Nilssen og Kjell-Eddy Nickolaisen fikk de fremmøtte damene prøve seg som skyttere på den15-meters lange innendørsbanen med elektroniske skiver.

Øke aktiviteten

I følge Ronny Nilssen så håper Skytterlaget at slike arrangement kan være med på å rekruttere en egen gruppe av kvinnelige skyttere, som etter litt opplæring vil kunne ha egne kvelder med skytetrening.

- Etter responsen vi fikk, så er det flere som kan tenke seg å begynne med skyting, sier Ronny optimistisk.

Skytterlaget jobber nå med å få laget opp og gå igjen etter litt laber aktivitet på grunn av brannen av skytterhuset for noen år siden. Vi vil derfor med jevne mellomrom arrangere lignende aktivitetskvelder.

- Vi har faktisk fått ett helt skiftegjeng fra kalksteinsbruddet til Norcem som kommer på skytetrening hver 14. dag, noe vi er veldig fornøyd med, sier Ronny.

Han ber om at alle som har lyst til å begynne med skyting tar kontakt eller møter opp på Skytterhuset mandags ettermiddager.

Les også


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Regler for kommentering

Diskutér "Inviterte til Kjærringtreff" på Facebook

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.