Leder i Steigen Pistolklubb, Terje Elveos (nærmest) mener klubben vil klare å arrangere Nord-Norsk mesterskap i feltpistolskyting i Saursfjord med stil. Et arrangement som trekker flere hundre personer.

NNM i feltpistol i Steigen

Steigen Pistolklubb er tildelt Nord-Norsk mesterskap (NNM) i feltpistolskyting i 2011.

Publisert
19. januar, 2011 klokken 16:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Gunnar Grytøyr
gunnar@grytoyr.net
Publisert: 19. januar, 2011 klokken 16:00
Oppdatert: 19. januar, 2011 klokken 12:07
Annonse fra Steigen Vertshus AS

Sulten?

Ring 75 77 73 00 for bestilling av pizza, hamburger, biffsnadder og mer.

Din annonse her?Flere annonser

Steigen Pistolklubb

Steigen Pistolklubb driver trening og konkurranser med pistol innenfor de grener som omfattes av Norges skytterforbund. Medlemstall 35

Infoside: Steigen pistolklubb

I 2009, da tilsvarende mesterskap ble arrangert i Harstad, var det rundt 400 startende i de fire grenene finpistol, grovpistol, militærpistol og revolver.
- Vi kan muligens påregne en økning på opptil 25 prosent fordi arrangementet er lagt til Steigen. Både fordi kommunen ligger gunstig til geografisk ettersom hovedtyngden av skytterne kommer fra Nordland, og fordi Steigen er populær og litt eksotisk å komme til, sier Terje Elveos som er leder i Steigen Pistolklubb.

Ettersom banen som pistolklubben har på Saur ikke vil takle så mange skyttere, vil det meste foregå rundt idrettsbanen i Saursfjord. Klubbhuset til Steigen Sportsklubb vil bli brukt som sekretariat og kantine, og det vil bli satt opp partytelt for bespisning og opphold. Selve idrettsbanen vil bli brukt som campingplass. Skytingen vil foregå på andre siden av veien, men her er de avhengige av politiets godkjenning før endelig område blir bestemt.
- Vi kommer til å utdanne flere skyteledere i løpet av vinteren, og vi får god hjelp fra de andre lagene som kommer, så personellmessig skal vi klare det godt. Og deltakerne har allerede begynt å bestille rom på Steigen vertshus. Det kommer uansett til å bli spennende med et så stort mesterskap i Steigen, og vi skal klare det med stil, sier Elveos.

Les også


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Regler for kommentering

Diskutér "NNM i feltpistol i Steigen" på Facebook

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.