Glad skolestart på sentralskolen. Siste dagen i skoleårets første uke, arrangerte Hamarøy sentralskole idrettsdag for elevene. Her er det elever i 1.-7. klasse som løper en glad 60-meter på gressbanen i Hamarøy idrettspark.

Skoledag i idrettsparken

Siste dagen i første skoleuke arrangerte Hamarøy sentralskole en idrettsdag for 88 elever i 1.-7. klasse. Dagen ble tilbrakt i strålende sol i det flotte idrettsanlegget i Hersethskogen, og her ble det både kastet, løpt, hoppet og lekt. Og spist matpakke ute i det fri.

Publisert
03. september, 2014 klokken 08:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Kitty Skapalen
kitty@nord-salten.no
Publisert: 03. september, 2014 klokken 08:00
opplevelse

Istoppen i Helldalen

Star Star Star Star Star

Klatringen går bratt oppover og merkingen er tidvis dårlig. Helldalisen virker utilnærmelig der isbeen storslått ruver i 1351 meters høyde.

Din opplevelse her?Flere opplevelser

–Dette er morsommere enn å sitte med bøker, lød det fra en av de yngste, som gjerne satt på nakken til en av de eldste elevene.

Idrettsdagen har blitt en fast tradisjon ved skolen, hvor gruppene blir delt inn på tvers av ulike alderstrinn, for på den måten å skape nye bekjentskaper og knytte bånd på tvers av alder. Det falt i god jord, spesielt blant de minste som fikk være mye sammen med de største. Hans Christian Steinsvaag og de andre lærerne hadde nok å gjøre med alle de aktive elevene, det sto ikke på motivasjonen og prestasjonene, og i strålende solskinn ble nye bekjentskaper stiftet, både blant elever og lærere. Det hele ble avsluttet med stafett i trillebår! Skolen har i år 169 elever, fordelt på 90 elever i grunnskolen, 48 i ungdomsskolen og 31 minoritetsspråklige elever.


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Regler for kommentering

Diskutér "Skoledag i idrettsparken" på Facebook

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.