Fornøyde deltakere på fotballskolen sammen med trenere og instruktører.

Storslått åpning av kunstgressbanen

Det ble en flott dag på Kjøpsvik stadion da stedets kunstgressbane ble offisielt åpnet lørdag 28. august.

Publisert
06. september, 2010 klokken 19:28

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Ingar N, Skogvold Ingar N, Skogvold
Publisert: 06. september, 2010 klokken 19:28
Ordfører Anders Sæter stod for den offisielle åpningen av kunstgressbanen i Kjøpsvik.
Stig Setså og Jan-Einar Pedersen ble hedret av idrettslaget for sin store innsats med kunstgressbaneprosjektet.
næringsliv

Ordfører Anders Sæter sto for den offisielle åpningen og stilte både med Champions League-ball og pengestøtte til banetraktoren idrettslaget skal skaffe seg.
For barn og unge var nok fotballskolen med Stig Johansen, Ørjan Berg og Øyvind Iversen den store opplevelsen. Med sine erfaringer fra lang fartstid både som spillere og spillerutviklere ble mye fotballkompetanse og motivasjon overført til de vel 60 barn og unge som stilte på fotballskolen.
Ivrig fotballspiller og Manchester Unitet og Bodø Glimt fan, Torger Hansen, forteller om en artig og spennende fotballskole.

- Når noen av de største forbildene kom på besøk, var det bare å melde seg på, forteller Torger, som syntes det var fantastisk å få være med på lørdag. Vi lærte skuddteknikk, ballkontroll og diverse annet som gjør oss til bedre fotballspillere. For tiden har vi ikke noe fast lag, men vi møtes på banen til trening nesten hver dag. Det er kjempeartig med fotball, og jeg er veldig glad for at vi har fått en slik flott bane. Ja, en av de beste i Norge ifølge Ørjan Berg & co.
Leder i fotballgruppa i Kjøpsnes idrettslag, Beathe Knutsen, er en av de som har vært med i gjengen som har stått på for å få arrangementet i havn. Hun er godt fornøyd med helgas begivenhet.
– Stig Johansen, Ørjan Berg og Øyvind Iversen fra Bodø Glimt gjorde en flott jobb både som foredragsholdere på seminaret fredag og under fotballskolen lørdag, forteller hun. Oppslutning om fotballskolen var svært god, men det kunne gjerne ha vært mer folk tilstede under den offisielle åpningen og fotballkampene. Samarbeidet med Bodø Glimt skal fortsette, og allerede i oktober drar noen av trenerne i KIL til Bodø for å være med på treninger i Bodø Glimt, avslutter Knutsen.

Les også


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Regler for kommentering

Diskutér "Storslått åpning av kunstgressbanen" på Facebook

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.