Velkommen til nye nord-salten.no!

Vi ønsker deg med dette velkommen til den nye versjonen av nord-salten.no.

Den gamle siden
Den gamle siden
Den nye siden
Den nye siden


Som du ser av disse bildene har vi gjennomført en omfattende endring av både design og funksjonalitet. Den nye siden har en mer minimalistisk stil, noe som gjør siden lettlest og oversiktlig. Vi håper dette er noe som faller i smak hos våre besøkende.

Hva har vi gjort?

nord-salten.no drives nå av Nettintro ANS. Dette har medført at Nord-Saltenportalen har blitt integrert i den nye siden. Vi har forsøkt å gjøre siden oversiktlig, moderne og pen å se på. Du vil finne mye av det du tidligere fant på nord-salten.no, men også mye mer. Nyhetene fra Lokalavisa NordSalten vil fremdeles være i hovedfokus.

Det meste av innholdet som var på den gamle nettavisen er flyttet over i sin helhet til den nye nettsiden. Unntaket er en del bildegallerier, meningsmålingene og debattforumet. Alle artikler med sine bilder og kommentarer er overført til den nye siden.

Nord-Saltenportalen

Portalen er nå integrert i nord-salten.no og eksisterer ikke lenger som en egen side. Bedrifter som har en oppføring på portalen vil nå være synlige direkte på nord-salten.no. Boliger, stillingsannonser, aktiviteter, opplevelser og lag og foreninger er også å finne på nye nord-salten.no. Flere spennende nyheter kommer i løpet av de neste månedene.

Bunnmeny

Nederst på alle sidene finner du en lett tilgjengelig bunnmeny som inneholder et utvalg av innholdet på nettsiden. Vi har også gjort denne bunnmenyen tilgjengelig som en widget som kan plasseres på andre hjemmesider med kun én linje med kode. Kontakt oss dersom du ønsker å plassere denne bunnmenyen på din hjemmeside.

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.