På tur til Rørvik Gård

I år har alle elevene på ungdomstrinnet ved Kjøpsvik skole «Fysisk aktivitet oghelse» som valgfag. Onsdag og torsdag i forrige uke var det tur til Rørvik gård som sto på programmet.

Se flere bildegallerier. Send oss dine bilder til bilder@nord-salten.no!


Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Hvor er logikken?

Så er det klart. Asle Schrøder (Sp) skal styre Steigen kommune de neste fire årene, mens Arne B.Vaag (V) blir varaordfører. Dette ble klart etter at Senterpartiet, Høyre, Venstre og SV inngikk et valgteknisk samarbeid sent onsdag kveld.

Men hvor er logikken?

Glad i stein

I september startet Steigenbarnehagen Nordfold opp med et steinprosjekt.

- Barna har alltid vært interessert i steiner og nå har vi arbeidet mer systematisk med dette. Vi ser på og lærer om tre typer stein over en og en halv måned, forteller barnehagelærer Karoline Aspevold.

Svar til nå: 0

Tidligere meningsmålinger

Mest likte bilder siste ukeVærvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK. Sist oppdatert: 08.10.2015 klokken 19:00. Neste oppdatering: 08.10.2015 klokken 20:00.

Hamarøyelever til finalen i friluftsmesterskap

10. klasse ved Hamarøy Sentralskole vant nylig den regionale finalen i friluftsmesterskapet «Fræs på i Nordland».

De viste glimrende ferdigheter i blant annet å sette opp telt og fyre opp bål og har dermed noe å forsvare når Hamarøy skal arrangere selve finalen i midten av oktober.

Takket sponsorene

Steigen Røde Kors hjelpekorps samlet nylig de viktigste sponsorene til omvisning og sosialt samvær i klubbhuset på Furulund.

 

 

Supermåneformørkelse

Total måneformørkelse 28. september
Astronomen fra Hamarøy, Jan-Erik Ovaldsen forteller at Månen vil natt til mandag passere inn i skyggen fra Jorda med det resultat at vi får en total måneformørkelse synlig i hele Norge.


Neste side

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.