Tradisjonsmesse i Trivselsstua

Den sosiale trivselsgraden blant de som tok turen innom julemessa på Hamarøy Bygdeheim var høy, selv om antall besøkende ble litt lavere enn man håpte på.

Se flere bildegallerier. Send oss dine bilder til bilder@nord-salten.no!


Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Orienterte om politireformen

I torsdagens kommunestyremøte i Tysfjord ble representantene orientert om den kommende politireformen av lensmannen i Tysfjord Egil Sletteng, som også er stasjonssjef ved Narvik politikammer.

Frustrerte og maktesløse

PolitikkDa formannskapet i Steigen tirsdag hadde et arbeidsmøte om økonomien i kommunen, ble det uttrykt mye frustrasjon og maktesløshet i forhold til det som ble framlagt.

Svar til nå: 0

Tidligere meningsmålinger

Mest likte bilder siste ukeVærvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK. Sist oppdatert: 29.11.2015 klokken 16:00. Neste oppdatering: 29.11.2015 klokken 17:00.

Ble kjent – på tvers av alder og nasjonalitet

KulturOnsdag kveld møttes et trettitalls kvinner til bli-kjent kveld på Innhavet oppvekstsenter. Barnehagen ble fylt opp med unge og eldre kvinner, som alle har til felles at de har valgt å bosette seg på og rundt Innhavet.

TSA blir til leiligheter

NæringArbeidet er nå godt i gang for å gjøre det tidligere sykehjemmet i Kjøpsvik om til 26 moderne leiligheter.

Rå båttur

Lokalavisa fikk nylig være med på en tur med det som betegnes som Norges råeste RIB, en Dahl 36 med to 350 hestekrefters påhengsmotorer på hekken. Og da blir det fart!

 

 

 

 

 


Neste side

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.