Ingeborg Oktober på By:Larm

KulturIngeborg Oktober spiller følgende konserter med fullt band under By:Larm: torsdag 5. mars på Mono kl 1800  og fredag 6. mars på Gamla kl 2030. Sørkil-jenta er også nominert til Forbildeprisen 2015.

 

 

Se flere bildegallerier. Send oss dine bilder til bilder@nord-salten.no!


Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Fra Oppeid til Liverpool

SkoleErlend Bredal Olsen (21) og Kristoffer Haukås (20) fra Hamarøy har valgt The Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA) som sin skole.  Den anerkjente Paul McCartney-skolen rommer mange drømmer og håp for fremtida. Møt guttene i morgendagens papiravis eller eAvis.

Valg på nytt menighetsråd

KulturTil høsten velges, på lik linje med kommunevalget, også et nytt menighets- og fellesråd. Sist uke møttes medlemmene i Hamarøy og de oppfordrer nå alle sambygdinger om å komme med forslag på kandidater til høstens valg.

 

 

Svar til nå: 0

Tidligere meningsmålinger

Mest likte bilder siste ukeVærvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK. Sist oppdatert: 03.03.2015 klokken 17:00. Neste oppdatering: 03.03.2015 klokken 18:00.

Nytt friluftkart

ReiselivNytt friluftskart for Salten skal utgis rundt St.Hans tider, hvis det planlagte tidskjemaet holder. Sist onsdag var engasjerte personer fra Hamarøy kommune sammen med Bjørn Godal fra Salten Friluftsråd samlet på Hamarøy Hotell for å revidere og fornye informasjonen fra det forrige kartet, som ble utgitt i 2004.

Les mer i papiravisa eller i eAvis

 

Finner gullet i alle

Sport>Ti år etter oppstart av Steigen Taekwondo, og som leder i like mange år, er Morgan Nygård opptatt av at det er nettopp det det handler om – ikke å jakte på gullet for den ene, men å finne gullet i alle.

Les mer i papiravisa eller eAvis

Guider de geistlige

KulturJenta fra Steigen jobber i Norges nasjonale helligdom, Nidarosdomen. Ingrid Tesli Vindenes (26) synes hat hun har verdens beste jobb. Som publikumsvert i Nidarosdomen får hun sjansen til å møte både kongelige, kjendiser og politikere. Snart er hun å se på Travel Channel!

Les mer i papiravisa eller eAvis


Neste side


Share

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.