Hamarøys styggeste veikryss?

DiverseDet undres flere over, når de passerer Hamsuns egen heimbygd Hamsund. Nå ber beboere, hyttefolk og engasjerte sambygdinger om at kommunen tar et aktivt grep som forurensningsmyndighet.

Se flere bildegallerier. Send oss dine bilder til bilder@nord-salten.no!


Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Stort underskudd

PolitikkØkonomiKommunestyret i Tysfjord godkjente torsdag kommunens regnskap for 2013 med et samlet underskudd på vel 12,1 millioner kroner.

Første hytte solgt

NæringForrige onsdag ble den første hytta fra Naustvik Camping i Leinesfjord løftet på en lastebil og fraktet til sin nye grunnmur og tilholdssted Lund i Steigen.

Hvordan foretrekker du å lese lokalavisa?

Papiravis
Nettbrett
E-avis
Mobiltelefon

Tidligere meningsmålinger

Mest likte bilder siste ukeVærvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK. Sist oppdatert: 21.11.2014 klokken 03:00. Neste oppdatering: 21.11.2014 klokken 04:00.

Vedtok ekspropriasjon

PolitikkI medhold av plan– og bygningslovens paragraf 16-2 vedtok formannskapet i Hamarøy forrige onsdag i lukket møte å ekspropriere flere bygninger i Skutvik.

Øker tomteprisen

PolitikkTomteprisen i feltene B10, B11 og B12 i Hersethskogen boligfelt øker fra 0 til 160.000 kroner, har formannskapet i Hamarøy vedtatt. Men egentlig kunne de ha blitt dobbelt så dyre, for rådmann Oddvar Nordnes hadde innstilt på at tomtene skulle koste 320.000 kroner. Uansett er imidlertid tida med gratis tomter i Hamarøy definitivt avviklet.

Livlig aktivitet i vevstua i Leinesfjord

DiversePå Pinstranda i Leinesfjord, rett overfor bedehuskapellet, ligger et hvitt nordlandshus som eies av Johannes Isaksen. Huset var opprinnelig et meieri og lå i Naustvika på nedsiden av veien, omtrent der det i dag ligger to-tre campinghytter.


Neste side


Share

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.