Hamsunsenteret

PolitikkHamarøys ordfører Rolf Steffensen kom i orienteringen til kommunestyret sist torsdag også inn på det arbeidet som er gjort mot Nordlandsmuseet og Nordland fylkeskommune angående driften av Hamsunsenteret, der de gamle avtalene er gått ut på dato.

Se flere bildegallerier. Send oss dine bilder til bilder@nord-salten.no!


Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Vellykket sommerleir

DiverseDet nokså ferske lokallaget Voksne for Barn i Steigen, arrangerte sitt første arrangement i sommer, til glede for både voksne og barn. Nå kan de tenke seg arrangere en mini-versjon av leiren i løpet av høsten.

Vår tids «kjøkkenkrok» er herved åpnet

AktueltDet var den originale metaforen, kronprinsesse Mette-Marit, brukte om flerbrukshaller som Allhuset, under sin åpningstale for nettopp sistnevnte i dag.

Hvordan foretrekker du å lese lokalavisa?

Papiravis
Nettbrett
E-avis
Mobiltelefon

Tidligere meningsmålinger

Mest likte bilder siste ukeVærvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK. Sist oppdatert: 16.09.2014 klokken 21:00. Neste oppdatering: 16.09.2014 klokken 22:00.

Husker dem som glemmer

SkoleBarna i Árran Mánnájgárdde/ barnehage hadde i går torsdag vaffel- og trollkremsalg til inntekt for årets demensaksjon.

Boligblokk nr 2 på Oppeid

NæringBernt Langås har fått anbudet på deler av Telenortomta på Oppeid og er klar for å bygge søsterbygg til Telegraftunet. En investering på rundt 30 millioner kroner.

Inviterer til fest

DiverseOrdfører Asle Schrøder, Torunn B. Aalstad og Ann Merete Willumsen i komiteen som skal organisere kronprinsparets besøk i Steigen, inviterer til stor folkefest kommende tirsdag.


Neste side


Share

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.