Renee tar over på Ulvsvåg

NæringKjøpsvik-jenta Renee Sabine Pedersen, bosatt på Ulvsvåg, tar over etter Trine Olvik, som har valgt og ikke fortsette driftsavtalen ved Ulvsvåg Gjestgiveri.

Se flere bildegallerier. Send oss dine bilder til bilder@nord-salten.no!


Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Fikk brugde på sju meter i garnet

AktueltFred-Are Berg (25) og faren Sigfred Berg (59) fikk seg en stor overraskelse da de skulle dra sei-garnene tidligere i dag. Ei brugde på sju meter hadde vaset seg inn i den ene garnlenka.

Steigen kommer godt ut

NæringØkonomi- I og med at vi har tatt i bruk alle de fem grønne konsesjonene i gruppe B ved Oksøya i Steigen ligger det i kortene at Steigen kommune vil komme godt ut økonomisk, men fordelingen på lokaliteter kan bli endret noe innen fristen 1. november i år.

Hvordan foretrekker du å lese lokalavisa?

Papiravis
Nettbrett
E-avis
Mobiltelefon

Tidligere meningsmålinger

Mest likte bilder siste ukeVærvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK. Sist oppdatert: 29.08.2014 klokken 12:00. Neste oppdatering: 29.08.2014 klokken 13:00.

PPT på plass i Steigen

Endelig er PP-tjenesten på plass ved lokalkontoret i Steigen etter at Nils Gjerde gikk av for et par år siden,  May Britt Jansen (45) er nå ansatt i Fauske kommune. Saltdal, Beiarn, Sørfold og Steigen har inngått en samarbeidsavtale med Fauske kommune som er vertskommune for pp-tjenesten.

Cermaq skriver historie

NæringArbeidene med å bygge Norges første fullskala AquaDome – en lukket oppdrettsmerd – er i full gang på Storskjæret i Steigen, men foreløpig er det bare fundamentet som er på plass.

Lærer å bruke hjertestarter

HelseCermaqs avdelinger i Steigen og på Skutvik har de siste ukene hatt fokus på å lære opp sine ansatte i å bruke hjertestartere, som er kjøpt inn til alle avdelingene. Det bidrar til ekstra fokus på førstehjelp både ute på flåtene og på slakteriet – og for bygdas del er det også positivt å vite at man har en slik maskin tilgjengelig.


Neste side


Share

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.