Fylkesvinnere i matematikk

Skole9. klasse ved Hamarøy Sentralskole deltok i gårsdagens semifinale i den landsomfattende matematikkonkurransen Unge Abel. Det skjedde på Gardermoen og da Lokalavisa gikk i trykken var konkurransen enda ikke avgjort.

Hele klassen på totalt 16 elever har deltatt i denne nasjonale mattekonkurransen, hvor 19 fylkesvinnere er i semifinalen. De tre beste går videre til finalen i dag fredag. Som stolte Nordlandsambassadører dro de spente til Oslo på onsdag.  For endelig skulle de få vise hva de er gode for, etter uker med fokus på matteløsninger i løpet av vinteren.

Se flere bildegallerier. Send oss dine bilder til bilder@nord-salten.no!


Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Maija tar over etter Marit

NæringNy kjøpmadam på Tranøy. Så er det klart. Tranøyværing og trebarnsmor Maija Hansen (32) tar over som driver av Tranøy Nærbutikk. Går alt som planlagt blir det nyåpning 22. mai.

Les saken i papiravisa eller eAvis

Elevmusikal i Kjøpsvik

KulturMandag 20. april står elevene i 1.-6. klasse ved Kjøpsik skole klare til å fremføre musikalen "Jakten på selvtilliten" i skolens aula. Gjennom skuespill og sang vil publikum bli med på en historie om Jens som har mistet selvtilliten.

 

Svar til nå: 0

Tidligere meningsmålinger

Mest likte bilder siste ukeVærvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK. Sist oppdatert: 26.04.2015 klokken 11:00. Neste oppdatering: 26.04.2015 klokken 12:00.

Vil bygge lakseslakteri på Storskjæret

PolitikkSteigen kommune vedtok onsdag å bruke 36 mill kroner for å bygge lakseslakteri for Cermaq, for deretter å leie det ut til storkonsernet. Spørsmålet er hva Cermaq vil gjøre med dagens slakteri på Skutvik.

Les saken i papiravisa eller eAvis

 

Store blålysplaner

AktueltMange avgjørelser skal tas og vedtak fattes før det store og omstridte prosjektet på Innhavet eventuelt kan igangssettes. Men skissen er på plass og etter planen skal Politireformen vedtas på Stortinget den 10. juni. Den foreløpige skissen ble godt tatt imot blant de ulike etatene som før påske fikk presentert planene.

Les saken i papiravisa eller eAvis

Kjøpsvik-elever på Narvikbesøk

SkoleI tråd med mange års tradisjon har niende-klassingene ved Kjøpsvik skole fått seg tur til NArvik for å besøke de tre videregående skolene i malmbyen. Og mye ga mersmak!

Les saken i papiravisa eller eAvis


Neste side


Share

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.