Nytt liv i det gamle helsehuset

KulturDet er Inger Susægs tanke å skape. I hele juli finner du en bruktbutikk og et galleri åpent på Ålstad.


 

 

Se flere bildegallerier. Send oss dine bilder til bilder@nord-salten.no!


Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Grasrota vs sentralmakta

Politikk-Mange snakker om ”store og robuste kommuner” som om det står likhetstegn mellom stor og robust. Slik er det jo ikke, langt der ifra, slo Per Gunnar Stensvaag fast.

Fra 0 til 15 mill på ti år

NæringGodt resultat skaper grobunn for utvidelse for industriarbeideren Knut-Arne Thorbergsen, som er en av flere private næringslivsledere i Nord-Salten som gjør det bra. På ti år har verdien av hans selskap gått fra 0 til 15 millioner kroner.

 

Svar til nå: 0

Tidligere meningsmålinger

Mest likte bilder siste ukeVærvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK. Sist oppdatert: 05.07.2015 klokken 15:00. Neste oppdatering: 05.07.2015 klokken 16:00.

Rideknapp til 11 ryttere

Stall Eivik på Skillvassbakki Hamarøy arrangerte rideknapp nylig. Der ble det totalt 12 knapper fordelt på 11 ryttere, som i løpet av vinteren har satt stor pris på tilbudet i Skilvassbakk.

Les saken i papiravisa eller eAvis

Gratis Salten-kart

Alle husstandene i Salten får dette kartet i postkassen denne uka.

– Målet er å inspirere alle til å være mer på tur og bruke de fantastiske mulighetene vi har i regionen, sier prosjektleder Bjørn Godal og daglig leder i Salten Friluftsråd Trond Loge.

Vedlikehold på kraftlinjer

Mange på strekningen Storjord–Drag–Helland har trolig de siste 14 dager lagt merke til et orange helikopter passere om morgenen og komme i retur om ettermiddagen/kvelden, – og de har kanskje lurt på hvorfor? Her erforklaringen ...

Les saken i papiravisa eller eAvis


Neste side


Share

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.