12 nye elever til Innhavet

SkoleDet bekrefter fagleder for oppvekstsektoren i Hamarøy, Kurt Fossvik, at det kommer i løpet av januar til Innhavet oppvekstsenter. Det er flykninger fra Somalia, som gjennom Hamarøy kommunes bosettingsavtale bidrar til at elevtallet går opp med nærmere femti prosent.

Se flere bildegallerier. Send oss dine bilder til bilder@nord-salten.no!


Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Rom for flere frivillige

DiverseNylig arrangerte Steigen Frivilligsentral og Folkehelsekoordinatoren i Steigen et seminar på Båtbua i Nordfold. Der var det nettopp frivillighet som var tema.

24 luker med magisk lyd

DiverseBeate Heide på Sortland har nettopp gitt ut en lydadventkalender på lulesamisk. En fortelling for hver dag i ventetida før jul, med fokus på de nære og gode ting.

Hvordan foretrekker du å lese lokalavisa?

Papiravis
Nettbrett
E-avis
Mobiltelefon

Tidligere meningsmålinger

Mest likte bilder siste ukeVærvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK. Sist oppdatert: 22.12.2014 klokken 05:00. Neste oppdatering: 22.12.2014 klokken 06:00.

Hedret ansatte

DiverseOrdfører Rolf Steffensen delte ut blomster og en sjekk på 2.500 kroner til tre av kommunens ansatte under torsdagens kommunestyremøte på Oppeid.

Inviterer på gratis julemiddag

DiverseRita og Hans Petter Christensen i Hamarøy har sammen med gode venner bestemt seg for å invitere til gratis julebord for eldre og ensomme. Det skjer i kroa på fiskecampingen på Presteid.

Fordelte kulturmidler

KulturPolitikkFormannskapet i Steigen fordelte onsdag 75.000 kroner til lag og foreninger i kommunen. Det var ved søknadsfristens utløp var det kommet ni søknader, og alle de åtte lokale fikk sin del.


Neste side


Share

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.