Galleriåpning for fulle hus

KulturGalleriløypeåpningen i Bogen kultursenter sist lørdag ble en braksuksess, med masse folk og ikke minst latter, for multikunstneren Karl Gustav Gjertsen sørget for at lattersalvene satt tett.

Se flere bildegallerier. Send oss dine bilder til bilder@nord-salten.no!


Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Parkeringsutfordringer i sentrum

På grunn av økt bygging i sentrum av Oppeid har det oppstått parkeringsproblemer. Det merker spesielt Bodil Antonsen, som i snart femten år har drevet kommunens eneste blomsterbutikk i sentrum av kommunesenteret i Hamarøy.

- Ikke kutt i framtida vår!

Linn Hilde Jacobsen synes Tysfjord er verdens vakreste plass, men mener kommunen kan gjøre betraktelig mer for å tiltrekke seg tilflyttere.

Svar til nå: 0

Tidligere meningsmålinger

Mest likte bilder siste ukeVærvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK. Sist oppdatert: 01.08.2015 klokken 13:00. Neste oppdatering: 01.08.2015 klokken 14:00.

Lauras historie

Unike bilder gitt til Arkiv i Nordland setter nytt søkelys på Knut Hamsuns første store kjærlighet, handelsmannen Walsøes datter, Laura.

En svak kong Sigar

Aktuelt– Siden det er et jubileumsår ønsker jeg å gå tilbake til ur–varianten av spelet og gjøre kong Sigar mer ensom og kanskje svak. Det vi gjøre tragedien Hagbart og Signe mer pervers, for det er viljen til en tradisjonsbunden, men svak mann som blir vist.

Aktive Finnøydager

Årets ”dager” på Finnøya bød på mange gode opplevelser og dagene har befestet seg som populære aktive dager den andre uka i juli.

 

 


Neste side


Share

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.