Fullbooket hotell tømt for gjester

AktueltHotellstreiken rammer hardt

Lørdag tas tredje gruppe av hotellansatte ut i den opptrappende hotellstreiken. Seks av dem som har holdt på i snart to uker, er på Hamarøy Hotell, som nå har tømt et fullt hotell, og må bare se på at både hotellgjester, ansatte og administrasjon blir stillbilder i en konflikt hvor ingen vil begynne samtale med hverandre.

Se flere bildegallerier. Send oss dine bilder til bilder@nord-salten.no!


Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Helt tulleruss(k)!

KulturÅrets russerevy «Hamsnytt» på Hamarøy var rett og slett latterlig god.

Ny kaffebar åpnet i Kjøpsvik

Skobutikk på 60- og 70-tallet. Bokhandel i mange år. Og onsdag i forrige uke åpnet Cille Skogvoll og Tone Iversen kaffebaren ”Pompel og Pilt” i lokalene i sentrum av Kjøpsvik.

Svar til nå: 0

Tidligere meningsmålinger

Mest likte bilder siste ukeVærvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK. Sist oppdatert: 06.05.2016 klokken 11:00. Neste oppdatering: 06.05.2016 klokken 12:00.

Koselig pensjonisttreff på Skutvik.

KulturSist søndag hadde de tre pensjonistforeningene i Hamarøy fellesfest på Skutvik Gjestegård med Skutvik Pensjonistforening som vert. Og med god underholdning, med blant andre humørsprederne Kari og Turid.

Rebelsk pop fra Sweet Like Chili

Torsdag 21. april slapp søsterdueon fra Kjøpsvik den andre singelen fra sitt kommende album. Og med seg på trommer har de Steigværingen Hogne Aasjord fra Engeløya.

Kjempesuksess med damenes aften

Det gikk over all forventning da Byggern på Ålstadøya i Steigen inviterte til Damenes aften for et par uker siden. Det kom over 80 damer!


Neste side

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.