Forbereder sitt blålysprosjekt på Innhavet

PolitikkPolitikerne i Hamarøy formannskapet fikk onsdag en orientering om “blålysprosjektet” som er under utarbeidelse. Store ting kan være på gang …

 

Se flere bildegallerier. Send oss dine bilder til bilder@nord-salten.no!


Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Biskopen møtte de unge i Tysfjord

SkoleProgrammet var stramt da biskop Tor B. Jørgensen med følge startet visitasen i Tysfjord denne uka. I går kveld onsdag møtte han ungdommer i Kjøpsvik på ungdomsklubben og programmet fortsetter i helga.

Les mer om bispevisitasen i papirutgaven eller på e-avis.

Kommunens kriseteam

HelseDet kommunale kriseteamet i Hamarøy har hatt sitt første møte på nyåret. Nyvalgt leder er helseøster Aid Bredal Olsen, som sammen med resten av teamet står klare til å håndtere eventuelle kriser, for å bistå nødetatene og bidra til at de som er berørt av en krise, får den hjelpen de trenger.

Les mer i fredagens avis, i papirutgaven eller e-avis

Hvordan foretrekker du å lese lokalavisa?

Papiravis
Nettbrett
E-avis
Mobiltelefon

Tidligere meningsmålinger

Mest likte bilder siste ukeVærvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK. Sist oppdatert: 29.01.2015 klokken 23:00. Neste oppdatering: 30.01.2015 klokken 00:00.

Besøkte Knut Hamsun videregående

SkoleForrige fredag var 10. klassinger fra hele Nord-Salten på besøk på Knut Hamsun vgs. på Oppeid. Dette er et fast, årlig arrangement i forbindelse med at elevene snart skal søke om opptak på videregående.

Les mer i papirutgaven eller e-avis

Fylkesmesterskap i friluftsliv

Skole2015 er Friluftslivets År. Hva passer vel bedre da enn å arrangere et eget fylkesmesterskap for ungdom? Det skal Salten friluftsråd gjøre og selve finalen skal skje i Hamarøy ved Knut Hamsun videregående skole.

Vellykket romjulsturnering i nyhallen

SportDen populære romjulsturneringa i volleyball, i Steigen, ble arrangert for 21.gang, og for første gang i det nye allhuset. Både nye og gamle spillere sørget for et yrende samlingspunkt i Leinesfjord 2.juledag.


Neste side


Share

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.