Skinnende småstjerner i Tysfjord

Kultur– Takk Johannes!

Tysfjord kulturskole viste en forrykende forestilling i samfunnshuset på Drag tirsdag kveld. Mange foreldre takket kulturskolerektor, og eneste ansatt, Johannes Formanowski etter forestillingen.

Se flere bildegallerier. Send oss dine bilder til bilder@nord-salten.no!


Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Bygger verdens største smoltanlegg

NæringJa, resultatet kan bli verdens største smoltanlegg, det som Smolten AS nå går i gang med på Innhavet. En investering på mellom 300 og 500 millioner kroner og et nybygg på gigantiske
14 000 kvm.

Reparasjon i Kjøpsvik havn

I fjor høst raste en del av muren i havna i Kjøpsvik ut i havnebassenget. Nå er arbeidet i gang for å få reparert skaden.

Svar til nå: 0

Tidligere meningsmålinger

Mest likte bilder siste ukeVærvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK. Sist oppdatert: 27.05.2016 klokken 14:00. Neste oppdatering: 27.05.2016 klokken 15:00.

Flott feiring på Innhavet

17. mai feiringen på Innhavet i år trakk mye folk, både i toget og på ungdomshuset, der det måtte settes inn ekstra bord og stoler til de rundt 140 fremmøtte.

- Artig, men slitsomt

Slik beskriver en av de rundt 25 russene ved Knut Hamsun vgs. de siste dagers russefeiring. Det har vært flere oppslag i landets medier om at årets russefeiring beskrives som en av de verste, med mye fyll, narkotikabruk og voldsepisoder.

Rimelig fornøyd

PolitikkNylig ble intensjonsavtalen mellom de sju kommunene Røst, Værøy, Bodø, Steigen, Rødøy, Gildeskål og Saltdal undertegnet. Navnet på den nye kommunen skal være Bodø.


Neste side

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.