- Det blir for dumt

Det sier Ap-politiker Fred Eliassen om hele Langstein-stiuasjonen.

Fred Eliassen, varaordfører og Ap-representant i Steigen, mener vi havnet i en uheldig situasjon når det kommer til Langsteinen på Engeløya. En altfor stor bot har havnet hos feil mottaker. Og hva vil skje med steinen?

- Det blir for dumt at et lite selskap som Steig Transport AS får bota på 200 000,-, sier Eliassen.

Les saken i papiravisa eller eAvis

Se flere bildegallerier. Send oss dine bilder til bilder@nord-salten.no!


Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Minnemedaljer og markeringer

Frigjøringsjubileét 8. mai ble markert med en rekke flotte arrangementer i Nord-Salten. både i Steigen, Hamarøy og Tysfjord. Blant annet ble det delt ut minnemedaljer i Hamarøy og Tysfjord. Vårt bilde her viser lokalhistoriker Ernst Skogvold, som hadde mye å berette under 70-årsmarkeringen på Norcems klubbhus i Kjøpsvik.

Les om arrangementene i papiravisa eller eAvis

- Jeg fikk sjokk

SkoleDet sier leder for foreldreutvalget (FAU) ved Steigenskolen Leinesfjord, Ove Strand om sitt første møte med skolegården. Nå bretter FAU selv opp ermene og går i gang med det som egentlig burde vært et kommunalt tiltak.

- Det er leit at dette ikke har blitt prioritert fra kommunens side, for dette ser mer ut som et anleggsområde enn en skolegård, sier Strand.

Svar til nå: 0

Tidligere meningsmålinger

Mest likte bilder siste ukeVærvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK. Sist oppdatert: 22.05.2015 klokken 19:00. Neste oppdatering: 22.05.2015 klokken 20:00.

– Vi får lov å etablere skole!

AktueltUtdanningsdirektoratet har omgjort tidligere vedtak og tillater at Hamarøy Montessoriskole etableres. Det kan skje allerede fra høsten 2015, men mest sannsynlig fra 2016.

Les saken i papiravisa eller eAvis

Milla og sjamanismen -

class="Standard">Med respekt for naturen og at alt liv er hellig

Mange møtte opp og samlet seg rundt bålet da Milla ( Milrid ) Fjellheim Bakken inviterte til seremoni sist mandag på Grinsosen ved Ulvsvåg. Både deltagerne og Milla var spente på hvordan den sjamanistiske sammenkomsten skulle gå. - Ja, jeg er spent, sier Milla. - Det er jo første gang jeg inviterer til seremoni på hjemstedet mitt. En seremoni som på alle måter ble vellykket både når det gjaldt været, oppmøtet, stemningen og den gode energien fra seremonileder.

Les saken i papiravisa eller eAVis

Demensforening etablert i Steigen

En helt ny demensforening er etablert i Steigen. Nå inviterer det ferske styret til infomøte på Steigen Vertshus torsdag 21. mai kl. 18.00.

- Vi har sett at det har vært et behov i flere år egentlig, og nå fikk vi endelig etablert en lokal demensforening her i Steigen, sier styreleder Elin Bartholsen.

Les saken i papiravisa eller eAvis


Neste side


Share

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.