Cermaq Norway AS utlyser: Ledig stilling som Lageransvarlig Nordland.. Søknadsfrist 02.11.2014. Se stillingsannonse

Trivelig tilstelning for eldre i Nordfold skole

SkoleTorsdag formiddag i forrige uke inviterte elever og lærere ved Nordfold skole til årets seniortreff for de over 60. Dette er et arrangement som er blitt tradisjon de tre siste årene, der skolen og elevene får vist fram noen av de prosjektene de driver på med om høsten.

Se flere bildegallerier. Send oss dine bilder til bilder@nord-salten.no!


Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Redusert kommunestyre

PolitikkFormannskapet i Tysfjord gikk mandag ved hjelp av ordførerens dobbeltstemme inn for forslaget til ordfører Tor Asgeir Johansen (Ap) om å redusere kommunestyret fra 17 til 15 medlemmer

Man sutrer ikke på Skagstad

AktueltEva Hanssen og Ketil Erdal fra Skagstad i Steigen fikk torsdag kveld overrakt Salten Regionråds Antisutrepris for 2014 av rådets leder Rolf Steffensen under Saltentingets festmiddag på Radisson Blu hotell i Bodø.

Hvordan foretrekker du å lese lokalavisa?

Papiravis
Nettbrett
E-avis
Mobiltelefon

Tidligere meningsmålinger

Mest likte bilder siste ukeVærvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK. Sist oppdatert: 01.11.2014 klokken 12:00. Neste oppdatering: 01.11.2014 klokken 13:00.

Ny leder på Steigen Vekst

NæringFra nyttår overtar Bente Ludvigsen (47) lederansvaret for Steigen Vekst AS på Furulund, og Arild Breive går over i pensjonistenes rekker.

Marita kom til finalen

NæringMarita Helskog er i finalen og skal sammen med fire andre bønder kjempe om den endelige tittelen som Årets unge bonde på messa Bedre Landbruk i Lillestrøm 8. november. Prisen deles ut av landbruksminister Sylvi Listhaug, som også leder juryen som tar den endelige beslutningen.

Cermaq blir solgt

NæringAktueltNærings- og fiskeridepartementet har i dag 20.10.14 akseptert å selge statens aksjer i Cermaq til japanske Mitsubishi Corporation.


Neste side


Share

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.