Aqua Gen AS utlyser: Driftsoperatører Steigen. Søknadsfrist 03.11.2014. Se stillingsannonse

Interpellasjon om Cermaq

PolitikkNæringMarius Meisfjord Jøsevold (SV) leverte en interpellasjon til fylkestinget som het: Nei til salg av Cermaq.

Se flere bildegallerier. Send oss dine bilder til bilder@nord-salten.no!


Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Endelig ungdomsklubb!

DiverseEtter måneder og år med venting og hard jobbing var endelig dørene åpne for ungdommene i den nyrestaurerte ungdomsklubben på Oppeid. Tirsdag klippet kultur- og næringssjef Hilde Fredheim over snora og kunne erklære klubben for åpnet.

Torsdagsklubben på Skagstad

Hver torsdag hele året utenom i skoleferiene driver Eva Hanssen og Ketil Erdal torsdagsklubben på Skagstad. Det er et aktiviseringstilbud for eldre mennesker fra Leinesfjord og nordover som har behov å komme ut for å treffe folk - og ta del i et sosialt fellesskap. De fleste bor heime, og noen få på institusjon.

Hvordan foretrekker du å lese lokalavisa?

Papiravis
Nettbrett
E-avis
Mobiltelefon

Tidligere meningsmålinger

Mest likte bilder siste ukeVærvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK. Sist oppdatert: 20.10.2014 klokken 06:00. Neste oppdatering: 20.10.2014 klokken 07:00.

Árran vil merke kutt

ØkonomiÁrran Lulesamisk senter på Drag får midler direkte på statsbudsjettet, men direktør Lars Magne Andreassen tror de vil merke budsjettkuttene indirekte gjennom kutt fra Tysfjord kommune, Nordland fylkeskommune og Sametinget.

Kan bli Årets unge bonde 2014

NæringMarita Kathrin Helskog (34) fra Dyping i Steigen er blant 20 som kjemper om tittelen Årets unge bonde 2014 som arrangeres av Norges Bygdeungdomslag, Felleskjøpet Agri og McDonald´s.

Stor forskjell for kommunene

ØkonomiBlant kommunene i Nord-Salten er det Hamarøy som kommer best ut dersom det framlagte forslaget til Statsbudsjett for 2015 blir endelig, mens Tysfjord blir taperen.


Neste side


Share

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.